Иван Иванов от Враца подчерта важността за развитието на малките населени места

Кандидатът за кмет на БСП във Враца представи кандидатите за кметове на партията в малките населени места

Иван Иванов, кандидат за кмет от БСП във Враца, представи кандидатите за общински кметове в малки населени места и направи важно изказване, подчертавайки необходимостта от запазване на антифашистката традиция в днешно време.

Днес, когато се навършват 100 години от първото антифашистко въстание в света, той се обърна към своите приятели и другари, за да напомни за важността на запазване на историята и паметта за антифашистката борба. "Този юбилей ни призовава да си припомним събитията от миналото и да научим уроците от тях, за да не допуснем повторението на подобни тъмни моменти в историята", добави кандидатът за градоначалник във Враца.

В изказването си, Иван Иванов се спря на нарастващия неофашизъм в Европа и подчерта важността на създаването на личности, подобни на Гео Милев и Димитър Благоев, които бяха ключови фигури в антифашистката борба на българския народ. Той призова обществото да запази паметта за тях и да се вдъхновява от техния дух, за да се справи с предизвикателствата на настоящето.

Иван Иванов представи кандидатите за общински кметове в областта и им пожела успех в борбата им за по-добро бъдеще за своите общности. Той подчерта важността на отговорната управленска дейност и ангажимента към развитието на малките населени места. С този изказан призив за запазване на антифашистката традиция и с представянето на своите кандидати, социалистът показа ясно, че е решен да поеме водачеството в борбата за по-справедливо и обединено общество, което се основава на ценностите на антифашизма и солидарността.