Атанас Зафиров от Мизия и Хайредин: Само силно ляво управление може да изведе страната от кризата

Мар 12, 2023 ВРАЦА Новини Избори 0 615

12.03.2023 г.

Кандидат-депутатите от листата на "БСП за България" във Враца се срещнаха с граждани и симпатизанти от общините Мизия и Хайредин. На срещите водачът Атанас Зафиров представи отбора от професионалисти, който влиза в битката за гласовете и сърцата на гражданите от областта.

“Доказахме, че последователността води след себе си резултати. На 2-ри април с бюлетина номер 1 ние трябва да дадем възможността да бъде завършено това, което започнахме и доказахме, че можем. А именно – благоденствието на българския народ и поставяне на обществения над частните интереси. Осъществяване на социално-солидарен модел за държавно, икономическо, обществено и лично развитие. Защита на конституционния ред, отстояване на принципите на прогресивно развиваща се правова държава в мирен свят без войни", заяви Зафиров.

Бяха припомнени и обсъдени изпълнените приоритети от платформата на "БСП за България", като присъстващите приветстваха нуждата от това в най-бедния край на България да има социална и сигурна лява политика, именно като водената от БСП до момента.

"Чака ни трудна битката, но дори номера на бюлетината дава категоричен знак, че трябва да отстоим позициите си докрай", споделиха симпатизанти, изразяващи своята подкрепа към кандидатите за народни представители.