Атанас Зафиров: Скъпи жени, бъдете горди и уверени, бъдете смели в мечтите си

Мар 08, 2023 Новини Избори 0 1149

Заместник-председателят на БСП и водачът на листите с народни представители на „БСП за България” във Враца и Хасково Атанас Зафиров честити по случай 8 март

Честит празник, скъпи български жени!

Бъдете горди и уверени, бъдете смели в мечтите си и не забравяйте, че вашето призвание е да правите света по-добър! Нека женската обич, топлина и усмивки винаги озаряват нашите дни и нощи!

Вие сте красотата, любовта и нежността в живота, която вдъхновява и мотивира и нас-мъжете да бъдем по-добри и по-успешни!

Бъдете красиви, нежни и силни, обичайте и бъдете обичани!

Вие имате огромна роля не само във възпитанието на нашите деца, но и в професионалните отговорности, които носите. Вашето присъствие и усилия са там, където винаги е било необходимо - да утешите, подкрепите, научите и мотивирате.

Благодаря ви за силата, лоялността и женската загриженост. Икономическите и социалните въпроси пред българското общество са много, но  заедно с вас сега ще начертаем и изковем бъдещето на нашите деца и внуци, като подсигурим добра образователна и здравна система, както и развита икономика.

Изправени сме пред сериозен морален и ценностен казус и единствено вие като настоящи и бъдещи майки разбирате, че сега е времето да защитим националната си идентичност, като не позволим на джендър вълната да обсеби детските умове и да редуцира едно бъдещо силно поколение.

Единственият начин да запазим българското е да създаваме силни, жизнени и помнещи историята си семейства. Не бива и няма да допуснем да подменят ценностната ни система с джендър-идеология.

Нека подкрепяме и самотните родители, да защитаваме децата, да пазим нашите възрастни хора. Призовавам ви да пазим българските ценности - наш дълг е!

Можем и ще се справим - заедно!