БСП ще се бори с купувачите на гласове във Врачанско

Фев 28, 2023 Новини БСП 0 1069

28.02.2023 г.

БСП-Враца регистрира пълна  листа  с 12 кандидати за народни представители за  предстоящите избори на 2-ри април.  Водачът Атанас Зафиров, който бе избран за народен представител в 48-ото Народно събрание, отново повежда социалистите. Той припомни приоритетите на партията и свършеното от левицата в последните два парламента: безплатни учебници за учениците, безплатни детски градини, повишение на заплати и пенсии.

Председателят на областния предизборен щаб Евгений Белий представи останалите 11 канидати от пълната листа. Втори в нея е общинският председател на червените във Враца - Иван Иванов, на трета позиция е лекарят от Мездра Илияна Михайлова. Следват: Владимир Маринов от Козлодуй, Анелия Исмаил от Враца, Вълчо Златанов от Мизия, Цветелина Петрова, Михаил Иванов, Петър Туртански, Борис Димитров, Теофил Трифонов, Иван Димитров и Михаил Иванов.

Според Иван Иванов най-важното в предстоящата кампания е посланията на БСП да стигнат до хората. Той допълни, че социалистите ще се борят с купувачите на гласове, като увери, че освен към МВР сигналите ще бъдат изпращани и до медиите.