БСП за България откри кампанията си в Мездра

Сеп 09, 2022 ВРАЦА Новини Избори 0 1638

09.09.2022 г.

„Ще водим позитивна кампания със силни послания. Основен акцент ще бъдат нашите постижения, които постигнахме като участници в това управление, основно в социалния сектор. И това, което не успяхме да свършим, но сме заложили в нашата програма“ Това заяви водачът на листата на „БСП за България” във Враца Атанас Зафиров на откриването на кампанията на левицата в Мездра.

На мероприятието присъстваха кандидатите за народни представители от 06 МИР   Радка Тошева, д-р Митка Лечева ,Таня Найденова, Пепи Туртански, Анелия Исмаил, Ивайло Иванов, Вълчо Златанов, д-р Николай Баев и Цветелина Петрова. Те представиха пред всички присъстващи гости предизборната програма БСП. Бяха обсъдени и регионални акценти. На събитието присъстваха социалисти от Мездра и региона.

Листата заяви, че ще положи всички усилия Враца да получи достойно представителство в парламента и за Северозапада да спре да се говори като най-изостаналия район на България.

Кандидатите за народни представители от левицата припомниха, че още в първата кампания беше изготвена Регионалната платформа, в която бе заложено 50% от средствата по Плана за възстановяване и устойчивост да бъдат насочени именно към Северна България. Като последователна партия, имаща за цел стабилност и социално равенство  в държавата, те открито заявиха ,че ще продължават да изпълняват и отстояват всичко , което е заложено в програмата.