Георги Атанасов: БСП е алтернативата на ГЕРБ, която има най-големи основания да претендира за управлението

Мар 26, 2021 ВРАЦА Новини Избори 0 1312

26.03.2021

„От една генерална политическа и морална гледна точка, БСП е алтернативата на ГЕРБ, която има най-големи основания да претендира за управлението. БСП в продължение на 4 години беше най-серионата и може би единствена решителна до край опозиция на режима на Борисов.“ Това заяви Георги Атанасов, кандидат за народен представител от Коалиция „БСП за България“ във Враца.

Той открои, че е публична тайна е, че зад кадър ГЕРБ и ДПС са се комбинирали по един отличен за тях начин.„ГЕРБ оцеля в тези 4 години на турбуленции благодарение на ДПС до голяма степен“, смята той.

„Не се допуска коалиция на БСП с ГЕРБ – това е напълно ясно. Това са двата полюса на българската политика – от една страна управляващите вече 10 години, от другата страна – единствената адекватна опозиция.“

„Изваждането на преден план на казуса какво ще се случи след изборите – има една-единствена цел – хората да бъдат объркани. Да се намери алгоритъм, чрез който да се компрометира БСП, да се разиграват интриги“, смята още той.

В БСП има достатъчно специалисти по всички области, за да се справят с управлението на кризата в различните й измерения, подчерта Атанасов.  

„Жестокото манипулиране има една-единствена цел –да не се участва в Управляващите изпитва ужас от масово гласуване. Ниска избирателна активност повишава шансовете на ГЕРБ“, каза още той.

Той заключи, че България оглавява всички негативни европейски класации.

„Трябва да се поиска пълна ревизия на управлението на ГЕРБ“, завърши Атанасов.