БСП-Враца регистрира кандидат-депутатската листа за народни представители

01.03.2021 г.

БСП-Враца регистрира кандидат депутатската листа за народни представители от 6-ти МИР Враца за 45-я парламент.Районната избирателна комисия прие документите на левицата без забележки. Водачът на листата на БСП, Ананстас Попдинотров, заяви, че социалистите са единствената политическа сила, която е алтернатива на управленския модел Борисов. 

“Вярвам, че в изборите на четвърти април БСП ще победи, защото е крайно време да се сложи край на порочните управленски практики, наложени през последните 10г. Ние сме готови за победа, защото именно БСП първи обявихме своите какндидат листи заедно с коалиционните си партньори. Ние единствени към момента сме дали гласност на управленската си програма, за разлика от нашите опоненти. Смятам, че с общи усилия на пети април ще се поздравим с победа и ще изведем България от блатото, в което ГЕРБ я вкара.”- заяви пред медиите водачите на социалистите за 6-ти МИР Анастас Попдимитров.

Областният лидер на БСП-Враца представи пред журналистите пълната листа за Област Враца утвърдена от НС на партията: 

 1. Анастас Попдимитров-водач на листа 

2.Ивайло Лило 

3.Георги Атанасов 

4. инж. Генади Събков 

5.Даниела Цолова 

6. Трифон Цветков 

7.Георги Боянкински 

8.Крум Сотиров 

9.Камелия Павлова 

10.Вълчо Златанов 

11.Ирина Цонова 

12. Светослав Мандиков 

"Пожелавам на всички кандидати успешна и позитивна предизборна кампания и нека заедно да вървим напред и с грижа за хората в името на една нова и просперираща България ”, заяви вторият в листата Ивайло Лилов.