БСП- Враца обяви първия кандидат за кмет на община

Юни 18, 2015 ВРАЦА Новини БСП 0 2106

Христо Иванов е кандидат за кмет на Оряхово от БСПЛидерът на БСП в Оряхово Христо Иванов е утвърден за кандидат-кмет на община Оряхово

Христо Иванов е кандидат за кмет на Оряхово от БСП

Лидерът на БСП в Оряхово Христо Иванов е утвърден за кандидат-кмет на община Оряхово. „Това е първият сигурен кандидат на коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ във Врачанска  област за местните избори през есента”, обяви на пресконференция областният лидер на БСП инж.Делян Дамяновски.

Христо Иванов е капитан далечно плаване и вече е бил кмет на Оряхово два мандата. В момента в БСП текат събрания в основните партийни организации, които трябва да номинират кандидати за кметове и общински съветници в предстоящите избори наесен. Окончателното утвърждаване на кандидатите ще стане до средата на август, след което имената им ще бъдат официално обявени.

Дамяновски посочи, че Областният съвет на БСП – Враца категорично се противопоставя на негативната медийна  кампания, която се води срещу БСП и нейния лидер Михаил Миков. ”Няма нищо случайно в тази кампания. Целта е БСП да бъде принудена да се занимава със себе си, което би отслабило партията преди местните избори. Областният съвет на БСП –Враца твърдо стои зад своя лидер Михаил Миков”, заяви категорично Дамяновски.