Генади Събков в Козлодуй: БСП доказахме, че управлението може да е социално – продължаваме

31.05.2024

Борбата с корупцията - враг № 1 на държавността, е приоритет, нетърпящ отлагане. Колкото по-успешни са резултатите от тази борба, толкова по-бърз биха се реализирали социалните предложения на БСП“.

Това заяви водачът на “БСП за България” и бивш кмет на Мездра Генади Събков при представянето на листата в Козлодуй.

“БСП за България” е със силен отбор за  изборите за Народно събрание на 9 юни. След Генади Събков, втори е спортистът Георги Берчев. Третото място е заето от лекаря Митка Лечева. Четвърти е земеделският производител Ивайло Иванов. След него е Пепи Туртански, Шестата и седмата позиции са заети от Йоана Петрова и Михаела Тошкова. Останалите кандидати за народни представители в 50-ия парламент са Наташка Маринова, хирургът Богомил Павлов, стоматологът Цветан Коцев, Юлия Малкетова и Христина Белинска. Листата от доказани специалисти в областта на спорта, икономиката, медицината и земеделието бе официално регистрирана днес в Районната избирателна комисия във Враца.

БСП доказа, че може и в управление, и в опозиция да работи за хората, доказа, че управлението може да бъде социално, че опозицията - последователна и принципна. Длъжни сме да продължим”, категоричен бе Генади Събков.