Генади Събков: БСП ще спрем политическата мафия в Мездра

Доказали сме,че нямаме зависимости и можем да управляваме с грижа за хората, заяви кандидатът на „БСП за България”

„10 милиона лева - срещу това строеж доникъде и то - некачествен. Милион и половина лева аванс – срещу това нищо не е свършено. Спортна зала няма. Това заварих като кмет и предприех всички действия, за да спра този грабеж на публични средства, защото това са пари на жителите на Мездра. Дойде новото управление след мен, сглобиха клуб по интереси в ОбС и покриха всичко. Ето, този модел на управление ще премахнем и ще си върнем отново справедливата и социална община”.

Това заяви на среща в Мездра кандидатът за кмет на Мездра от „Коалиция за България” Генади Събков.

Той даде втори пример от мандата си като кмет: „Бяхме подготвили проект за саниране на сградата на прекрасния Дом на железничаря. Изцяло подготвен проект. Имаше проблем по собствеността, бяхме на път да решим проблема, но тогава съветниците от ГЕРБ, АБВ, Народен съюз, ДПС гласуваха „против”. До ден днешен нямам разумно обяснение – защо”.

„БСП ще върнем отново справедливата и социална община в Мездра. Доказали сме, че можем да бъдем добри стопани, че можем да защитаваме обществения интерес и че за  нас е важен политическият морал, защото нямаме зависимости”, каза още Генади Събков.  

Кандидатът на БСП посочи: „В най-силното време на ГЕРБ, в Мездра успяхме да направим проекти за над 22  млн. лв.”, посочи Генади Събков и цитира свършеното през мандата си като посочи Пазара, Водния цикъл, изграждането на спортна площадка в Долна Кремена, преобразената Моравица. „Настоящото упраление на можа нито един проект да спечели”, добави той.

Генади Събков и екипът му имат готова програма за нулева безработица. „В общинското предприятие за чистота ще направим група, която ще се занимава със строителство и тази група ще поддържа всички общински обекти. Така, парите ще ги даваме на наши работници, вместо на фирми отвън”, подчерта Събков.