Нинова в Мездра: Управляващите крадат и се карат за порциите на властта, народът мизерства

19.10.2023 г.

„Гласувайте и спасете общините от мафията. Така ще спасите и държавата от хватката ѝ. Опората на порочния модел е в общините. Те се превърнаха във феодални владения. Чрез общинската власт държат в подчинение и страх населението, което мизерства.  Ако сега не се изправим и не се освободим от мафията, тя ще унищожава живота ни още четири години.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред жители на Мездра. Тя посети общината, заедно с заместник-председателя на партията Атанас Зафиров и кандидатът за кмет на Враца Иван Иванов, за да подкрепят кандидата за кмет Генади Събков и листата с общински съветници от „БСП за България”.

„Крадат от обществени поръчки, но това са нашите пари - за улици, водопроводи, детски градини и училища, осветление, театри, спортни площадки. После с тези пари ви купуват гласа. Не се продавайте, не продавайте и бъдещето на децата си за 100 лв. днес”, призова Нинова.

„Мездра се управлява от мафията, за която няма партия, няма идеи, няма морал и ценности. Освободете се от нея. Сравнете управлението в предишен мандат на нашия кандидат Генади Събков с това сега. Отговорете си как живяхте тогава и как сега. Генади и екипът от общински съветници и кандидати за населени места са честни, открити, подготвени и доказани във времето хора. Тяхната цел е вашия по- добър живот”, каза още тя.