Иван Иванов, Враца: Основният приоритет за малките населени места ще бъде здравеопазването и достъпа до него

БСП представи програмата си за развитие на с. Върбица и с. Вировско

"Днес, с голям интерес и ангажимент, представихме пред жителите на селата Върбица и Вировско нашата програма за развитие и подобрение на тези общности. Събитието се проведе с участието на кандидатите на БСП за кметове на двете села и привлече голямо внимание от страна на местните жители. Селата в рамките на Община Враца са важна част от общността и заслужават специално внимание и подкрепа. По време на представянето на програмата ни, поехме ангажимент да не забравяме тези селски общности и да работим усилено за тяхното развитие и благоустройство." Това заяви кандидатът на БСП за кмет на Враца Иван Иванов.

Той представи и някои от основните приоритети на партията за региона. "Разширяване на транспортните връзки. Ще работим за подобряване на транспортната инфраструктура, осигурявайки редовен транспорт между селата и град Враца. Това ще улесни мобилността на жителите и ще им предостави по-голям достъп до работни места и образователни институции. Здравеопазване за всички: тук ще се борим за по-добър достъп до здравеопазване в селските райони. Това включва укрепване на местните здравни центрове и осигуряване на по-лесен достъп до медицински услуги за всички жители", добави социалистът.

Относно инфраструктурните подобрения той обеща ремонт на водопреносната мрежа, което ще подобри качеството на водоснабдяването в селата. "Също така, ще инвестираме в поддръжка и подобрение на улиците в общината, осигурявайки по-добри условия за живот и движение", кандидатът за кмет от БСП.

"Със силното ни ангажиментно обещание и програма за развитие, ние се надяваме да спомогнем за усъвършенстване на качеството на живот на жителите на с. Върбица и с. Вировско. Нашата цел е да създадем по-добра и по-устойчива общност, където всеки гражданин има равен достъп до възможности и услуги. Това представлява само началото на нашия ангажимент към селските общности в Община Враца, и ще продължим да работим усилено, за да изпълним тези обещания и да сътрудничим с жителите и местните лидери, за да постигнем обща цел - по-добър и по-устойчив начин на живот за всички", каза в заключение Иван Иванов.