Иван Иванов с визионерска социална програма за управление на Враца

06.10.2023 г.

С много настроени оптимизъм, в препълнената зала на читалище „Развитие” в град Враца „БСП за България” откри предизборната си кампания.

Специален гост на събитието беше народният представител от Враца и заместник-председател на БСП Атанас Зафиров.

„Ние винаги сме отстоявали интересите и правата на бедните и онеправданите. Доказвали сме го и в Народното събрание, и на места – в местните парламенти с нашите действия, предложения и гласувания. Общинската управа е огромен длъжник на жителите на Враца, защото четири години не направи нищо, за да извади общината от дъното на статистика като един от най-бедните региони. Напротив, за четири години нещата се влошиха. Време е за промяна! Можем да я постигнем и вярвам, че Иван Иванов е правилният човек, който да я осъществи”, заяви Зафиров.

Кандидатът за кмет Иван Иванов представи своята впечатляваща програма за управление на града и областта, като събра подкрепата на множество граждани и кандидати за кметове на населени места, както и за общински съветници.

„Програмата ни е напълно със социална насоченост, тя е насочена към младите, към хората в работоспособна възраст и нашите възрастни съграждани“, посочи Иван Иванов.

Той очерта основните ѝ приоритети:

-Безплатен транспорт за учениците, което ще подкрепи младите и техните семейства;

-Безплатно столово хранене, което ще осигури хранителна сигурност за всички;

-Прекратяване на "Синята зона”, улеснявайки гражданите и бизнес общността;

-Прозрачност в използването на обществени средства, осигурявайки отчетност и откритост пред гражданите;

-Привличане на инвеститори и създаване на благоприятна среда за бизнеса, която ще насърчи икономическия растеж на региона;

-Разкриване на здравни пунктове във всички населени места в областта, осигурявайки достъп до медицинска помощ на всички.

-Делегиран бюджет за малките кметства, който ще им позволи да развиват своите инфраструктури и услуги.

Иван Иванов представи тази амбициозна програма със силно визионерско измерение и се ангажира да работи усилено за подобряване на качеството на живот във Враца и околните райони.