Атанас Зафиров от Роман: Ще водим безкомпромисна битка с корупцията и разхищението на обществени средства

Сеп 14, 2022 ВРАЦА Новини Избори 0 1476

14.09.2022 г.

Продължават срещите с жители от региона на кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ в 6 МИР Враца.

След селата Вировско, Върбица и Зверино, водачът на листата Атанас Зафиров изслуша проблемите на жителите на община Роман и ги запозна с основните акценти в програмата на левицата и мерките на БСП за борба с корупцията и битовата престъпност в малките населени места.

Закриването на полицейското управление в общината е допълнителен фактор за увеличената криминогенна обстановка в региона, а липсата на работеща транспортна схема лишава гражданите от елементарни права на достъпност и мобилност. 

Тези и други проблеми, свързани с образование, здравеопазване и липса на работни места ще бъдат сред основните приоритети в работата на народните представители от БСП в областта.

Зафиров обеща изнесени приемни, регулярни срещи в населените места, пълно съдействие по решаването на неотложните проблеми в региона и нулева толерантност към корупцията и злоупотребите с обществен ресурс.