Велизар Енчев във Враца: Имаме реалния шанс да сразим ГЕРБ

Май 20, 2019 ВРАЦА Новини Избори 0 1747

Кандидатът за евродепутат от листата на “БСП за България” Велизар Енчев се срещна с врачани.

„На предстоящите евроизбори имаме реалния шанс да сразим ГЕРБ. БСП трябва да победи в името на хората“. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България Велизар Енчев.Той призова за обединение, за  да се върне властта на народа. „Предстои да ги сразим и на местните избори, само след 6 месеца, да си върнем местната власт, която в момента е феодализирана. Където ГЕРБ управлява, феодализъмът е официална норма и политика. Много е важно на тези евроизбори да не забравяме нашите интереси“, категоричен бе пред присъстващите Велизар Енчев.

Кандидатът за евродепутат подчерта, че ще предложи създаването на Фонд за демографски застрашените страни в ЕС, от който България трябва да е най-големият получател.

„Ще настояваме и за достойна пенсия и минимална работна заплата в България, за да имат хората нормален живот.На първо място ще поставим бедността и неравенството, в което живеете вие, жителите на Северозападна България“,настоя още  Енчев. Той напомни пред жителите на Враца, че  вторият кабинет на Борисов е стопирал предложението на БСП за индексация на пенсиите, а вместо това са гласували повишение на нужния стаж за пенсия.

„Бивши членове на БСП се проявиха и преди евроизборите с помощта на ЦИК откраднаха част от името на нашата партия, целейки с тази легализирана измама да откраднат проценти от БСП. Това обслужва единствено ГЕРБ“, коментира Велизар Енчев. Той призова на 26 май да махнем мутрите, които ни управляват, гласувайки с номер 18 в интегралната бюлетина.

С врачани се срещнаха още народният представител Николай Иванов, областният председател на БСП-Враца Иво Лилов, както и общинският Цветелина Дамяновска.