Николай Иванов в Хайредин: Трябва ли е хората да излизат на протест, за да се сети държавата, че трябва да поддържа пътищата?

Заедно с народния представител от левицата Иван Генов организираха изнесена приемна в община Хайредин

"Имаше полза от протестите на жители на община Хайредин, които на 20 март тази година блокираха третокласния път III-101 (Михайлово - Хайредин - Крива бара) в района на село Михайлово, за да изразят недоволството си заради лошото състояние на пътищата в региона. Днес видях резултата –пътят е изкърпен. Дори на места е изградена изцяло нова настилка". Това заяви народният представител от "БСП за България" Николай Иванов по време на приемната си в община Хайредин. Той подчерта, че е държавата е прояви рефлекс и е отпуснала средства за ремонт на пътища в този регион, макар да има още какво да се желае. "Няма как да не задам и този въпрос: Трябва ли е хората да излизат на протест, за да се сети държавата, че трябва да поддържа пътищата от републиканска мрежа?", попита той.

Николай Иванов и народният представител от левицата Иван Генов организираха изнесена приемна в община Хайредин, където също бе поставен въпросът за липсата на програми за временна заетост, от която липса се е увеличила битовата престъпност.